Hvornår har du sidst lyttet til andre? Sådan rigtig lyttet? Uden at vente på,
vedkommende trak vejret på et komma, så du kunne fremføre din egen pointe?

Omkostningerne ved ikke at lytte påvirker medarbejdere og organisationer markant. Fra tabt indtjening, ringere byggeprocesser og færre salg til oversete muligheder, misforståelser og konflikter. På dette kursus lærer du at spidse ører, lytte højere og stille bedre spørgsmål, så du får færre kontroverser, bedre relationer og mere salg.

På lynlektionen lærer du at:

  • spidse ører og identificere barrierer for at lytte optimalt
  • lytte til det, der reelt bliver sagt
  • holde igen med egen snak og fortolkninger

Du får:

  • trænet din lyttemuskel
  • indsigt i lytteteknikker fra efterforskere, journalister, psykologer og andre dygtige lyttere
  • viden om den effektive lytnings anatomi

”På webinaret ”Kunsten at tale så alle lytter” gav Nina Vinther Andersen vores medlemmer gode fifs og tricks til at præsentere sig selv og deres produkter via god tale. Nina er en dygtig storyteller og viser ved sin egen fremtoning i både tale og krop, hvad man skal gøre for at komme rent igennem med sit budskab. Hun er varm og sjov og så har hun bare styr på sin faglighed, hvilket gav god dialog og refleksion efter Ninas oplæg. Det gav stor værdi til deltagerne. Jeg vil på det varmeste anbefale”

Mette Juul Nielsen, event- og medlemskoordinator Haderslev Erhvervsråd

Hvem underviser

Nina Vinther Andersen spiser historier til morgenmad, frokost, aftensmad og natmad – og så har hun undervist i fortælleteknik i årevis. Hun har over 25 års erfaring med fortælleteknik, præsentationstræning, storytelling, kommunikation og journalistik, herunder træning af flere hundrede ledere og medarbejdere i tv-medie- og præsentationsteknik.

Nina Vinther Andersen er uddannet journalist (DJH) samt cand.scient.pol fra Aarhus Universitet, og er gennem et år blevet trænet intensivt i storytelling, præsentationsteknik og public speaking i USA.

Jada! Jeg vil vildt gerne deltage til gratis online lynlektion.

Du modtager en mail med dato, link til zoom og mere information – du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev