Lister energien ud af rummet, når du trækker dine tal frem på skærmen? Bliver dit publikum tomme i blikket, selvom alle tal står i strunkne kolonner og alle pilene i dine flow charts vender korrekt? Og kan du se dem liste mobilen frem for at dedikere deres opmærksomhed til en anden skærm?

Tal med tal på fungerer sjældent overbevisende i sig selv. Tværtimod kan de bidrage til at at gøre dit publikum mere forvirrede. Ved at sætte dem i en relevant sammenhæng og fortælle dem som en god historie, sikrer du, at dit publikum ikke bare forstår og hører efter, men også bliver overbevist, inspireret og engageret.

På lynlektionen lærer du at:

  • præsenterer dine data effektivt
  • bruger talbaseret fortælleteknik
  • maksimerer udbyttet af dine data

Du får:

  • indsigt i, hvordan du finder en balance mellem detalje og overblik
  • viden om, hvordan du gør data relevant for dine interessenter
  • indsigt i talbaseret fortælleteknik

”På webinaret ”Kunsten at tale så alle lytter” gav Nina Vinther Andersen vores medlemmer gode fifs og tricks til at præsentere sig selv og deres produkter via god tale. Nina er en dygtig storyteller og viser ved sin egen fremtoning i både tale og krop, hvad man skal gøre for at komme rent igennem med sit budskab. Hun er varm og sjov og så har hun bare styr på sin faglighed, hvilket gav god dialog og refleksion efter Ninas oplæg. Det gav stor værdi til deltagerne. Jeg vil på det varmeste anbefale”

Mette Juul Nielsen, event- og medlemskoordinator Haderslev Erhvervsråd

Hvem underviser

Nina Vinther Andersen spiser historier til morgenmad, frokost, aftensmad og natmad – og så har hun undervist i fortælleteknik i årevis. Hun har over 25 års erfaring med fortælleteknik, præsentationstræning, storytelling, kommunikation og journalistik, herunder træning af flere hundrede ledere og medarbejdere i tv-medie- og præsentationsteknik.

Nina Vinther Andersen er uddannet journalist (DJH) samt cand.scient.pol fra Aarhus Universitet, og er gennem et år blevet trænet intensivt i storytelling, præsentationsteknik og public speaking i USA.

Jada! Jeg vil vildt gerne deltage til gratis online lynlektion.

Du modtager en mail med dato, link til zoom og mere information – du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev