LIVE workshops

Workshop

Spørg bedre og lyt højere – sådan går du fra specialist til sparringspartner

Hvornår har du sidst lyttet til andre? Sådan rigtig lyttet? Uden at vente på, vedkommende trak vejret på et komma, så du kunne fremføre din egen pointe?

Workshop

Sådan bliver du en taler alle lytter til

Hvornår har du sidst holdt et oplæg, der fik dit publikum til at rykke frem på stolen? Som fastholdt deres opmærksomhed? Og som fik dem engageret i din idé, dit projekt, din proces, plan eller produkt?

Workshop

Sådan bliver du en nærværende (møde)leder på distancen

Bliver dine mødedeltagere til zombies, når du faciliterer et Zoommøde? Må du trække dem gennem endnu et Teamsmøde? Slukker de for mikrofonen for at skjule en højlydt gaben?

Workshop

Få (mere) spræl i sproget

Hvorfor virker nogle tekster bare indbydende fra første ord, mens andre nærmest kræver en lur først og en opstrammer bagefter? Og hvordan får du selv mere spræl i sproget?

Workshop

Kommunikationscoaching

Går mit budskab klart igennem? Hvordan skærer jeg min strategi til, så den skaber resonans hos alle? Kan jeg skrue op for min karisma og bruge humor?

Få nyt om de kommende workshops og kurser

Skriv dig på ventelisten og spring køen over til det næste LIVE event

Foredrag for et publikum

Fra ligegyldig lingo til forrygende fortællinger

Det handler ikke om at tale. Det handler om at sige noget. Hos Talerakademiet elsker vi historier. Fordi de virker. Og fordi vi elsker at gøre gode oplægsholdere bedre.

Vi gør gode oplægsholdere, kommunikatører og skribenter bedre gennem evidensbaseret storytelling.