Generelle oplysninger

Talerakademiet

Gothersgade 11

1123 København K

CVR nr.: 26948827

Telefon: 51895011

Email: nina@talerakademiet.dk

 

Priser

Hos Talerakademiet er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. 

 

Betaling

Talerakademiet modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når købet er gennemført. Alle beløb er i DKK og incl. moms. Du modtager kurserne med det samme, betalingen er gennemført. 

 

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter, der tages i brug. Lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

 

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

– Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.

– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

– Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, så skriv endelig til ovenstående mailadresse, og vi finder en løsning.

 

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Talerakademiet.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt i et år eller som angivet under det pågældende produkt.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 

Navn

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Talerakademiet. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.