Kunsten at tale så alle lytter bog

Kunsten at tale så alle lytter

Du kan have verdens bedste idé, men hvis du ikke kan fortælle den, så den giver genklang, så mister den sin magi. Få den overraskende fortælleteknik bag kunsten at blive en taler alle lytter til.

Hvad enten du står på en talerstol, leder et møde, præsenterer et tilbud, underviser eller pitcher for investorer viser bogen dig, hvordan du bliver en taler, alle lytter til.

I bogen får du den overraskende sandhed bag gode præsentationer, foredrag og oplæg, så du kan blive en bedre oplægsholder. Den omsætter årtiers videnskabelig forskning i fortælleteknik til konkrete råd for, hvordan du tager ordet med succes. Hvad sker der inde i din egen hjerne, når du forbereder dig og stiller dig frem foran andre? Og mindst lige så vigtigt – hvad foregår der inde i dit publikum, når du står der?

Bogen giver dig et robust grundlag for, hvad der virker og ikke virker, når du holder foredrag, oplæg eller præsentationer. Ønsker du samtidig at begejstre, motivere, undervise, informere eller inspirere folk til at gå den vej, du vurderer, er den mest hensigtsmæssige.

Den er spækket med lærerige eksempler, praktiske øvelser i storytelling, kropssprog, fortælleteknik samt visuelle virkemidler og skrevet til alle, der vil inspirere, motivere, opnå resultater og forandre verden.

Og så er den skrevet med lyst og lethed, så du bliver godt underholdt undervejs.

"På en inspirerende, faglig og praktisk måde giver bogen en solid indsigt og ruster dig til at give inspirerende indlæg på konferencer, skabe begejstring og forståelse på medarbejdermøder og i det hele taget formidle dit budskab, så det bliver forstået og husket. En bog, der bør ligge i værktøjskassen hos alle som vil noget med deres viden.”

Sigrid Wilbeck - Konsulent, Dansk Industri

”En god historiefortæller kan på en helt særlig måde fange sit publikum. Og i en tid, hvor distraktionerne står i kø, er denne særlige evne efterspurgt. Det falder dog langt fra de fleste naturligt for. Hvem har ikke siddet til en dræbende kedelig oplægsholder på en konference eller til et møde, hvor man skulle udøve psykisk vold på sig selv for ikke at surfe på nyhedsmedier eller læse mails hvert 5. min.?

Heldigvis har Nina Vinther Andersen skrevet en bog, som giver dig de bedste forudsætninger for at lykkes med at tale så folk lytter."

Få introen gratis

Når du henter intro-kapitlet, siger du samtidig ja tak til at få guldkorn sendt til din indbakke med sjældne og ujævne mellemrum.

Guldkornene vil være en skønsom blanding af forskningsbaserede tips og tricks, du kan bruge til at gøre din kommunikation bedre. Og måske et par linjer om en idé eller to, som har fanget min opmærksomhed, og som virker til at være værd at dele.

Du kan til enhver tid sige tak, men nej tak, hvorefter guldkornene stopper.

Send mig introen, det kan kun gå for langsomt

Er du klar til at inspirere, motivere og opnå ekstraordinære resultater?

Grib bogen og forandr verden i dag med din fortælling.