Mobilen brummer, kollegaen prikker dig på skulderen, og din kaffe er gået fra lunken til kold. Tiden løber fra dig og det oplæg, du snart skal holde. Hvad gør du?

Fortvivl ej.

Nu får du muligheden for at få en gratis online lynlektion i kunsten at tale så alle lytter.

Forstil dig hvor meget bedre din dag ville være, hvis du vidste præcis, hvad der skulle til for at tage ordet med succes, have gennemslagskraft og holde et oplæg, præsentation eller foredrag, der fik dine kolleger, kunder, medarbejdere eller investorer til at spidse ører og rykke frem på stolen. Et oplæg, som fastholdt deres opmærksomhed og fik dem engageret i din idé, dit projekt, din plan eller dit produkt.

Lynlektionen er til dig, der holder oplæg, foredrag og præsentationer som en del af dit arbejde. Måske er du projektleder, mødeleder, teamleader eller bare helt almindelig kollega, der skal tage ordet, og som ønsker inspiration og sparring til at gå fra god til bedre.

På den gratis online lynlektion bliver du vejledt i at bruge effektive metoder og værktøjer, der hviler på anerkendt forskning i fortællekunst, og som du kan læse mere om i bogen “Kunsten at tale så alle lytter”.

Lynlektionen fungerer som et webinar, hvor du på cirka 20 minutter får et indblik i fortællekunst, og hvordan du kan bruge den i dit arbejdsliv.

Du får blandt andet:

  • Indblik i fortællekunst og storytelling
  • Tips til at tage ordet med succes og få mere gennemslagskraft
  • Den hemmelige ingrediens bag ethvert godt oplæg

Når du er færdig, ved du, hvordan du:

  • Bruger fortællekunst
  • Tager ordet med succes og får mere gennemslagskraft
  • Anvender den hemmelige ingrediens mest hensigtsmæssigt

“Nina leverer altid på et højt niveau, så præsentationerne får maksimal effekt. Og så er hendes workshops simpelthen fantastiske med lige dele underholdning og læring, så
man går både dygtigere og opløftet derfra.”

Maria Majdall, Head of Pursuit, Deloitte

Hvem underviser

Nina Vinther Andersen spiser historier til morgenmad, frokost, aftensmad og natmad – og så har hun undervist i fortælleteknik i årevis. Hun har over 25 års erfaring med fortælleteknik, præsentationstræning, storytelling, kommunikation og journalistik, herunder træning af flere hundrede ledere og medarbejdere i tv-medie- og præsentationsteknik.

Nina Vinther Andersen er uddannet journalist (DJH) samt cand.scient.pol fra Aarhus Universitet, og er gennem et år blevet trænet intensivt i storytelling, præsentationsteknik og public speaking i USA.

Jada! Jeg vil vildt gerne deltage til gratis online lynlektion.

Du modtager en mail med dato, link til zoom og mere information – du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev