Går mit budskab klart igennem? Hvordan skærer jeg min strategi til, så den skaber resonans hos alle? Kan jeg skrue op for min karisma og bruge humor?

Fold flere af dine evner ud

Din erfaring, dine evner og talenter har tjent dig godt. Du er dygtig til det, du laver. Alligevel nager tvivlen dig. Hvordan bliver du bedre og brænder mere igennem?

Med en personlig kommunikationscoach får du mere personlig gennemslagskraft. Du får en en øget bevidsthed om dine styrker og udfordringer samt et klart billede af og opskrift på, hvilke positive og konstruktive vaner, metoder og tankemåder, du kan bruge til at blive bedre.

Hver person har sin egen, individuelle kommunikationsudfordring. Nogle mennesker kan nøjes med ganske få timers intensiv træning og konstruktiv feedback, mens andre har brug for flere ugers rådgivning og coaching.

Hvad enten du har brug for få timers akut sparring på en vigtig præsentation eller trænger mere til et længerevarende forløb, hjælper vi dig til at blive markant bedre. Din kommunikationscoach har hands-on erfaring med at tale så alle lytter og tilpasser sin coaching til dine behov og udfordringer, så I når de mål, du ønsker.

Eksempel på 1:1 træningspakke

Session 1

Du bliver mere bevidst om din kommunikationsstil og får overblik over dine styrker og udfordringer gennem vores 360 graders analyse af din verbale, non-verbale og visuelle kommunikation i det fysiske rum og virtuelt. Vi træner dit indre og ydre nærvær.

Session 2

One size fits sjældent all, når det kommer til hensigtsmæssig kommunikation. Hvad har du på hjertet? Og hvem vil du engagere, inspirere eller overbevise? Vi zoomer ind på dit kernebudskab, dine tilhørere, deres drømme og behov.

Session 3

Skyder du med spredhagl, når du kommunikerer? Gå målrettet og strategisk til værks og find de argumenter, der styrker din sag. Form dit oplæg som en god historie og brug strategisk fortællekunst.

Session 4

Kom godt op på talerstolen og ned igen. Du får inspiration til effektive indledning og afslutninger, får redskaber til at skabe den røde tråd og lærer at imødekomme modstand hos dine tilhørere. Du får målrettede og individuelle øvelser, der løfter dig.

Session 5

Med udgangspunkt i observationer fra dine øvelser og træning evaluerer vi forløbet og sikrer, at træningen får varig effekt.

Jeg ved det ikke endnu! Men jeg vil gerne kontaktes for at høre mere.

Maria Majdall, Head of Pursuit, Deloitte

“Vi har i mange år benyttet os af Ninas præsentationstræning og coaching. Hun er god til at forstå den kontekst og setting, vi opererer i, hvilket er utrolig vigtigt. Hun leverer altid på et højt niveau, så præsentationerne får maksimal effekt. Og så er hendes workshops simpelthen fantastiske med lige dele læring og underholdning, så…

Hvem møder du?

Nina Vinther Andersen coacher og rådgiver topledere, mellemledere, afdelingsledere, teamledere, fagledere og medarbejdere i at kommunikere bedre. Hun har over 25 års erfaring med fortællekunst, præsentationstræning, kommunikation og journalistik, herunder
træning af flere hundrede ledere og medarbejdere i tv-medie- og præsentationsteknik.
Nina Vinther Andersen er uddannet journalist (DJH) samt cand.scient.pol fra Aarhus
Universitet, og er gennem et år blevet trænet intensivt i storytelling, præsentationsteknik og public speaking i USA.

Nina Vinther Andersen

Hvem underviser?

Nina Vinther Andersen spiser historier til morgenmad, frokost, aftensmad og natmad
– og så har hun undervist i fortælleteknik i årevis. Hun har over 25 års erfaring med
fortælleteknik, præsentationstræning, storytelling, kommunikation og journalistik, herunder
træning af flere hundrede ledere og medarbejdere i tv-medie- og præsentationsteknik.
Nina Vinther Andersen er uddannet journalist (DJH) samt cand.scient.pol fra Aarhus
Universitet, og er gennem et år blevet trænet intensivt i storytelling, præsentationsteknik og public speaking i USA.