Gratis online minikursus

Lær fortælleteknik med anerkendte værktøjer og individuel feedback på dit oplæg.

Mobilen brummer, kollegaen prikker dig på skulderen, og din kaffe er gået fra lunken til kold. Tiden løber fra dig og det oplæg, du snart skal holde. Hvad gør du?

Fortvivl ej.

Nu får du muligheden for at være med på det dugfriske online forløb i kunsten at tale så alle lytter.

Forstil dig hvor meget bedre din dag ville være, hvis du vidste præcis, hvad der skulle til for at holde et oplæg, præsentation eller foredrag, der fik dine kolleger, kunder, medarbejdere eller investorer til at spidse ører og rykke frem på stolen. Et oplæg, som fastholdt deres opmærksomhed og fik dem engageret i din idé, dit projekt, din plan eller dit produkt.

Minikurset er til dig, der holder oplæg, foredrag og præsentationer som en del af dit arbejde. Måske er du projektleder, mødeleder, teamleader eller bare helt almindelig kollega, der skal tage ordet, og som ønsker inspiration og sparring til at gå fra god til bedre.

På minikurset bliver du vejledt i at bruge effektive metoder og værktøjer, der hviler på anerkendt forskning i fortællekunst, og som du kan læse mere om i bogen “Kunsten at tale så alle lytter”.

Kurset fungerer som et webinar, hvor du over tre halve timer får øvelser samt konstruktiv og konkret feedback. Sammen finder vi frem til, hvordan du kan give publikum den bedste udgave af dig selv og dit materiale.

Du får blandt andet:

  • Tips til at målrette dit oplæg, så det skaber resonans hos dit publikum
  • Individuel feedback på en præsentation
  • Den hemmelige ingrediens bag ethvert effektivt pitch – og viden om, hvornår dette tryllestøv ødelægger mere end det gavner

Når du er færdig, ved du, hvordan du:

  • Du gør dit oplæg eller præsentation relevant
  • Hvad der fungerer godt, og hvad du kan arbejde videre med
  • Under hvilke omstændigheder du kan bruge den hemmelige ingrediens

“Nina leverer altid på et højt niveau, så præsentationerne får maksimal effekt. Og så er hendes workshops simpelthen fantastiske med lige dele underholdning og læring, så
man går både dygtigere og opløftet derfra.”

Maria Majdall, Head of Pursuit, Deloitte

Hvem underviser

Nina Vinther Andersen spiser historier til morgenmad, frokost, aftensmad og natmad – og så har hun undervist i fortælleteknik i årevis. Hun har over 25 års erfaring med fortælleteknik, præsentationstræning, storytelling, kommunikation og journalistik, herunder træning af flere hundrede ledere og medarbejdere i tv-medie- og præsentationsteknik.

Nina Vinther Andersen er uddannet journalist (DJH) samt cand.scient.pol fra Aarhus Universitet, og er gennem et år blevet trænet intensivt i storytelling, præsentationsteknik og public speaking i USA.

Jada! Jeg vil vildt gerne på gratis online minikursus.

Giv mig besked, når datoerne ligger fast