Gratis online minikursus

Lær fortælleteknik med anerkendte værktøjer og individuel feedback på dit oplæg.

Mobilen brummer, kollegaen prikker dig på skulderen, og din kaffe er gået fra lunken til kold. Tiden løber fra dig og det oplæg, du snart skal holde. Hvad gør du?

Fortvivl ej.

Nu får du muligheden for at være med på det dugfriske online forløb ”Kunsten at tale så alle lytter”.

Forløbet er til dig, der holder oplæg, foredrag og præsentationer som en del af dit arbejde.

Forstil dig hvor meget bedre din dag ville være, hvis du vidste præcis, hvad der skulle til for at holde et oplæg, præsentation eller foredrag, der fik dine kolleger, kunder, medarbejdere eller investorer til at spidse ører og rykke frem på stolen. Et oplæg, som fastholdt deres opmærksomhed og fik dem engageret i din idé, dit projekt, din plan eller dit produkt.

På kurset bliver du vejledt i at bruge effektive metoder og værktøjer, der hviler på anerkendt forskning i fortællekunst. Sammen finder vi frem til, hvordan du kan give publikum den bedste udgave af dig selv og dit materiale.

Du får blandt andet:

  • Tre anerkendte værktøjer til at få dit publikum på krogen fra de første sekunder
  • Trin-for-trin guide til din storyline
  • Individuel feedback på en præsentation

Når du er færdig, ved du, hvordan du:

  • Får dit publikum på krogen
  • Skaber en fortælling ud af dit oplæg
  • Håndterer nervøsitet

“Nina leverer altid på et højt niveau, så præsentationerne får maksimal effekt. Og så er hendes workshops simpelthen fantastiske med lige dele underholdning og læring, så
man går både dygtigere og opløftet derfra.”

Maria Majdall, Head of Pursuit, Deloitte

Hvem underviser

Nina Vinther Andersen spiser historier til morgenmad, frokost, aftensmad og natmad – og så har hun undervist i fortælleteknik i årevis. Hun har over 25 års erfaring med fortælleteknik, præsentationstræning, storytelling, kommunikation og journalistik, herunder træning af flere hundrede ledere og medarbejdere i tv-medie- og præsentationsteknik.

Nina Vinther Andersen er uddannet journalist (DJH) samt cand.scient.pol fra Aarhus Universitet, og er gennem et år blevet trænet intensivt i storytelling, præsentationsteknik og public speaking i USA.

Jada! Jeg vil vildt gerne på gratis minikursus.

Giv mig besked, når datoerne ligger fast