Lytter folk, når du taler? Og lytter du tilbage? Hvornår har du sidst holdt et oplæg, der fik dine kunder, medarbejdere eller investorer til at rykke frem på stolen? Som fastholdt deres opmærksomhed? Og som fik dem engageret i din idé, dit projekt, din plan eller dit produkt?

Book et webinar eller foredrag hvor du får:

  • et anerkendt, forskningsbaseret og robust grundlag for, hvad der virker, og hvad du bør undgå,når du vil holde oplæg eller præsentationer, der fanger og fastholder dit publikum, hvad entendu står overfor 12 eller 1200 mennesker.

 

Du får også:

  • tre anerkendte værktøjer til at få dit publikum på krogen
  • den hemmelige superingrediens i enhver uforglemmelig tale eller præsentation
  • tips & tricks til at få energi og begejstring i krop og stemme, så du lyser op, brænderigennem og indtager rummet eller skærmen med det, du har på hjertet og hjernen

“Nina leverer altid på et højt niveau, så præsentationerne får maksimal effekt. Og så er hendes workshops simpelthen fantastiske med lige dele underholdning og læring, så
man går både dygtigere og opløftet derfra.”

Maria Majdall, Head of Pursuit, Deloitte

Hvem underviser

Nina Vinther Andersen er forfatter til bogen ‘Kunsten at tale så alle lytter’. Hun har trænet hundredvis af ledere og medarbejdere i fortælle- og præsentationsteknik og er uddannet journalist (DJH), cand.scient.pol. samt trænet i public speaking og storytelling i USA.

Skriv dig på ventelisten